ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Mobilier

Birou Scolar


Birou Scolar a fost creat in vederea satisfacerii nevoilor elevilor in special pentru cei din ciclul primar. Orice copil care incepe scoala are nevoie de un birou unde sa poata sa-si faca lectiile in liniste. Biroul fiind unul destinat utilizarii de catre copii trebuie sa fie functional si foarte rezistent – el trebuie sa raspunda tuturor cerintelor elevilor care isi fac lectiile zi de zi isi desfasoara diferite activitati la el si in plus trebuie sa faca fata tuturor pericolelor de zi cu zi (sucuri apa zgarieturi lovituri). Biroul Scolar raspunde la toate aceste cerinte. El este unul rezistent fiind realizat din PAL melaminat cu grosimea de 18 mm. Biroul este unul multifunctional el putand fi folosit si pentru calculator. El dispune de polita glisanta pentru tastatura si are un dulap cu usa si sertar pentru depozitarea diferitelor lucruri pe care elevii le folosesc in activitatea lor zilnica. Biroul Scolar datorita dimensiunilor lui nu foarte mari este ideal atunci cand nu dispui de un spatiu foarte mare. Biroul este disponibil in finisaje de fag cires sau wenge. Biroul se livreaza la colet si este usor de montat. Dimensiunile Biroului Scolar sunt:Lungime blat – 100 cmLatime blat – 52 cmInaltime – 76 cm Garantia produsului este de 2 ani.
Birou Scolar

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.


Cuvinte cheie: , , ,


Alte reduceri similare:


Pat Tapitat Cube
Set masa lemn masiv Arran + 6 scaune
Masa de cafea din MDF si sticla Makira I
Taburet Bucatarie
Scaun din lemn masiv tapitat PR-SC Ecru
Scaun tapitat Leon A
Scaune bucatarie BUC 133
Taburet pliant Maroc
Bucatarie modulara Bianca