ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Mobilier

Birou PC Madrid


Birou PC Madrid – este o masa calculator extrem de practica. Fie ca lucrezi fie ca navighezi pe internet totul este mai usor cand ai biroul potrivit. Avand dimensiuni mici biroul se poate potrivi extrem de usor in camera in care urmeaza sa lucrezi. Biroul pentru calculator este foarte rezistent el este pe structura metalica avand blatul si politele din MDF. Biroul este prevazut cu polita glisanta pentru tastatura polita la baza pentru unitate sau pentru picioare el fiind pe role din plastic rezistent pentru o manevrare usoara. Biroul PC este disponibil in doua variante de culori: natur si wenge. Dimensiuni birou PC Madrid: 60x48x75 cm. Biroul se livreaza la colet. El este usor de montat si de manevrat.
Birou PC Madrid

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.


Cuvinte cheie: , , ,


Alte reduceri similare:


Canapea extensibila 3 locuri Lucas
Pat din lemn cu sertare culoare cires Verso
Scaun de birou pentru copii Riki
Pat copii Kuba Red
Masa minibar mobila B-196, L79xl50xh70 cm
Scaun bucatarie Nova
Dulap 1 usa cu 2 sertare
Mobilier bucatarie modular 1.6 m
Mobila hol cu 2 sertare