ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Lenjerii de pat

Set pat bumbac 1 persoana


Setul de pat cu pilota matlasata(1305/01) este ideal pentru a imbraca complet patul.Va veti simti rasfatati in pilota matlasata usoara si calduroasa imprimata cu desene originale si veti aprecia dubla ei utilizare atat ca invelitoare cat si cuvertura de pat.Tesatura creponata din fibre naturale 100% bumbac este foarte practica nu necesita calcare facand ca intretinerea acestui produs sa fie extrem de simpla. Set pat 1 persoana:- pilota matlasata 210/150 cm cu umplutura vata poliester 400gr./mp;- cearceaf pat 160/220 cm;- 1 x fata perna 70/70 cm;- 1 x fata pernuta 40/40 cm;- pernuta umpluta cu puf siliconat 40/40cm. A se spala conform instructiunilor de pe eticheta la 40 grade.
Set pat bumbac 1 persoana

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.


Cuvinte cheie: , ,


Alte reduceri similare:


Set pat 2 persoane 210 x 180
Issimo Home Lenjerie de pat de lux satin Issimo BLUE FLY albastru 2 persoane
Cottonissima Lenjerie de pat din bumbac Cottonissima model 1405-03 roz 1 persoana
Cottonissima Pilota de iarna cu fata de bumbac Cottonissima 180x210 cm
Altii Ultimate Spiderman - lenjerie de pat din bumbac pentru copii 140x200
Issimo Home Issimo Dawson fucsia - Lenjerie de pat de lux din bumbac satinat 2 persoane
Husa saltea hipoalergenica 90x200
Cottonissima Lenjerie de pat creponata Cottonissima Iris Orchid 1 persoana
Tac TAC Tulip - lenjerie de pat din bumbac satinat 3D 1 persoana