ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Lenjerii de pat

StudioCasa Set cearceaf de pat cu elastic si 2 fete de perna StudioCasa verde 160×200 cm


Set cearceaf de pat cu elastic si 2 fete de perna StudioCasa:- material bumbac- 2 fete de perna 50x70 cm- cearceaf de pat cu elastic 160x200 cm + 28cm (bordura cu elastic)-SKU:SC_SetCearceaf_VD_160-Color:Verde-Manufacturer:StudioCasa-Size:160x200-Material:bumbac 100%-Altele:se spala la 40 gr C-Cearceaf de pat:220 x 240 cm-Fata de perna:50 x 70 cm (2 buc)-Invelitoare pilota:200 x 220 cm-Imprimeu:Animal Print-Tip Tesatura:Satin-Tip Decoratiuni:Broderie-Tip Umplutura:Sintetic-Termen de Livrare:2 - 3 zile lucratoare-Costuri de livrare:Livrare gratuita pentru comenzile cu valoarea totala a produselor mai mare de 450 RON. Livrare curier rapid 19 lei pentru comenzile cu valoarea totala a produselor mai mica de 450 RON.
StudioCasa Set cearceaf de pat cu elastic si 2 fete de perna StudioCasa verde 160×200 cm

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.


Cuvinte cheie: , ,


Alte reduceri similare:


Huse de protectie pentru saltele
Set Lenjerie Pat Deluxe Satin Chille
Lenjerie de pat Camila Lila
Clasy Clasy Dantelce v2 - Lenjerie de pat din bumbac ranforce 1 persoana
Somnia Perna Somnia din pene de gasca 50x70
KIDBOO Set lenjerie pat copii Lets Race
Altii Star Wars the Force Awakens SW525 - lenjerie de pat din bumbac pentru copii 140x200
Issimo Home Issimo Dawson mov - Lenjerie de pat de lux din bumbac satinat 2 persoane
Tac TAC Flowers - lenjerie de pat din bumbac satinat 3D