ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Lenjerii de pat

Lenjerie pat dublu creponata


Lenjerie pat fabricata cu tesatura Crepe (Model CI 1403/01) desen Shells  din fibra naturala 100% bumbac de calitate cu imprimeuri florale delicate in nuante pastelate sau intense  motive geometrice indraznete.Sistemul de inchidere cu nasturi ce asigura usurinta in folosire culorile rezistente la spalari multiple stabilitatea dimensionala a tesaturii si avantajul eliminarii operatiei de calcare fac acest articol foarte apreciat. Lenjerie pat dublu:- cearceaf pat 230/220 cm;- husa pilota 210/180 cm;- 2xfata perna 70/70 cm sau 50x70cm A se spala conform instructiunilor de pe eticheta la 40 grade.
Lenjerie pat dublu creponata

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.


Cuvinte cheie: , ,


Alte reduceri similare:


Lenjerie de pat Red Butterfly
Set pat 2 persoane 210 x 180
StudioCasa Set cearceaf de pat cu elastic si 2 fete de perna StudioCasa crem 180x200 cm
Lenjerie pat de 2 persoane
Tac Lenjerie de pat pentru copii din bumbac Tac Spider Sense Multiposes
Tac Lenjerie de pat pentru copii din bumbac Tac Spider Man Strikes
Mendola Cearceaf de pat cu elastic Mendola din bumbac jersey mov 140x200 cm
Mendola Cearceaf de pat cu elastic Mendola din bumbac jersey roz 180x200 cm
Cottonissima Lenjerie de pat din bumbac Cottonissima Rosebloom 2 persoane