ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Lenjerii de pat

Lenjerie de pat copii Ranforce Princess Pink


Set Lenjerie Pat Copii Ranforce Princess Pink Material: BUMBAC 100%. Dimensiuni: Lenjerie pilota: 160x220 cm.Cearceaf pat: 160x240cm.Fete perna: 50x70 cm (1 buc). Mod de intretinere: Spalare la temperatura maxima de 60 de grade celsius, cu detergent pentru rufe colorate.Se poate calca la temperatura ridicata.Se poate usca automat.Nu se foloseste inalbitor.Nu se curata uscat sau chimic.Se spala inainte de prima utilizare.
Lenjerie de pat copii Ranforce Princess Pink

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.


Cuvinte cheie: , , ,


Alte reduceri similare:


Set Lenjerie Premium Classic Crem
Set pat 2 persoane bumbac 210x180
Patura Polar LPR-004 rosu
Cottonissima Lenjerie de pat din bumbac Cottonissima model 1308-02 oranj 2 persoane
Cottonissima Lenjerie de pat din bumbac Cottonissima model 1305-02 alb 1 persoana
Tac TAC Julian - Lenjerie de pat din bumbac satinat
Mendola Cearceaf de pat cu elastic Mendola din bumbac jersey mov 140x200 cm
Lenjerie de pat Satin Poppy Flower Pink
Tac TAC Tulip - lenjerie de pat din bumbac satinat 3D 1 persoana