ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Halate/Prosoape

Naf Naf Naf Naf Casual – Prosop din bumbac 50×100 03 albastru


NAF NAF marca internationala specializata in moda si design a lansat pe piata internationala gama de textile pentru casa:NAF NAF MAISON.Calitatea produselor este indiscutabila.Tesaturile au ca materie prima bumbac 100% sau bumbac combinat cu bambus sau in in functie de gama.-SKU:NAF3847-Color:Albastru-Manufacturer:Naf Naf-Size:50x100-Material:bumbac 100% absorbtie ridicata-Intretinere:Spalare la max. 40 gr. C.Interzisa utilizarea inabitorului.-Termen de Livrare:2 - 3 zile lucratoare-Costuri de livrare:Livrare gratuita pentru comenzile cu valoarea totala a produselor mai mare de 450 RON. Livrare curier rapid 25 lei pentru comenzile cu valoarea totala a produselor mai mica de 450 RON.
Naf Naf Prosop Naf Naf Casual 50×100 03 albastru

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.
Alte reduceri similare:


Seymen Prosop din bumbac si bambus Seymen Aleyna maro 50x90 cm
Prosop plaja Purple 80*150 cm
Prosoape de plaja Skater
Altii Prosop din velur pentru copii Monster High 75x150 cm
Billerbeck Prosop din bumbac egiptean pieptanat Billerbeck rosu 70x140 cm
Altii Prosop de plaja pentru copii Spiderman MV51001
Billerbeck Prosop din bumbac egiptean pieptanat Billerbeck verde 70x140 cm
Issimo Home Halat baie din bumbac si bambus pentru femei Issimo Barbara marimea XL alb
Naf Naf Naf Naf Casual - Prosop din bumbac 08 negru 70x140