ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Draperii/Perdele

Draperie izolanta


Aceasta draperie este indispensabila pentru a va izola de temperatura de afara si de lumina. 1 fata aluminiu (se pune pe exterior - 100% policlorura de vinil) si 1 fata colorata (PVC uni alb fildes). Se livreaza la bucata gata de montat cu rejansa si 14 carlige. Disponibila tesatura la metru, pe 140 cm.
Draperie izolanta

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.
Alte reduceri similare:


Draperie florala despicata
Draperie cu panglica incretita Colombine
2.36 ml perdea organza 40014
Perdea organza 1843A crem
Draperie tafta Venezia 316-2503 03
Perdea organza W1931-2180 rosu 1
Perdea organza Ayaka maro
Perdea organza Elisee bej 1
Perdea organza Elisee mov 3