ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Draperii/Perdele

Draperie cusuta Surcos caramiziu 150*252 cm


<p style=text-align: justify;><strong>Draperia cusuta din material Surcos</strong>, un tesut natur de culoare caramizie cu un model discret de romburi. Dimensiunea draperie este de 150*252 cm si pt decorarea unei ferestre se recomanda 2 bucati de draperie, in asa fel incat aceasta sa fie bogata si frumoasa.</p>
Draperie cusuta Surcos caramiziu 150*252 cm

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.
Alte reduceri similare:


Draperi CP-1137 poliester verde-19
3.80 ml perdea FKD 5598 organza auriu
Perdea organza 765 bordo v11
Draperie Waman natur
Perdea organza W1931-2180 rosu 1
Draperie tafta Lugano bej
Perdea organza W1931-2180 alb 2
Perdea organza Elisee mov 3
Alhambra Perdea DEBBY