ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Decoratiuni

Vaza Verde, Ceramica/Pluta, Ø15xH22 cm


Descriere:nVaza " Green Ceramic " se remarca prin aspectul estetic, atractiv si modern in acelasi timp. Este o decoratiune in stil danez ce se distinge prin linii simple si design minimalist.nCu ajutorul ei poti da un suflu nou locuintei tale!nCuloare: Verde inchisnMaterial: Ceramica, PlutanDimensiuni:nDiametru: 15 cmnInaltime: 22 cmnDetalii tehnice:nFabricata cu o atentie deosebita pentru un efect desavarsit.nRespecta toate standardele de calitate ale UE.
Vaza ” Green Ceramic

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.


Cuvinte cheie: , ,


Alte reduceri similare:


Alexer Lumanare decorativa bradut alb 15 cm
Decorino Lampa Interior Metal/ Plastic+Sticla Koty Design Colectia Plafoniere Decorino Luce 1807
Decorino Lampa Exterior Plastic+Plastic Koty Design Colectia Aplice Decorino Luce 5820
Decorino Lampa Interior Metal/ Acril Koty Design Colectia Plafoniere Decorino Luce 8625
Decorino Lampa Interior Sare/Lemn Koty Design Colectia Decorative Decorino Luce 4130
Vaza Dots Bleu, Ø8xH10,5 cm
Ceas alb Awa Cara
Tapet Rasch Flower Poetry 451061
Folie autoadeziva 2802031