ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Decoratiuni

Vaza Verde, Ceramica/Pluta, Ø15xH22 cm


Descriere:nVaza " Green Ceramic " se remarca prin aspectul estetic, atractiv si modern in acelasi timp. Este o decoratiune in stil danez ce se distinge prin linii simple si design minimalist.nCu ajutorul ei poti da un suflu nou locuintei tale!nCuloare: Verde inchisnMaterial: Ceramica, PlutanDimensiuni:nDiametru: 15 cmnInaltime: 22 cmnDetalii tehnice:nFabricata cu o atentie deosebita pentru un efect desavarsit.nRespecta toate standardele de calitate ale UE.
Vaza ” Green Ceramic

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.


Cuvinte cheie: , ,


Alte reduceri similare:


Decorino Lampa Interior Metal/ Plastic+Sticla Koty Design Colectia Plafoniere Decorino Luce 1803
Decorino Lampa Interior Sare/Lemn Koty Design Colectia Decorative Decorino Luce 4130
Tapet Elegance - 207124
Suport lumanare " Think Happy Be Happy ", Verde/Alb, Ø7,5xH9,2 cm
Felinar, Ø19,8xH27 cm
Bol " Karine " Verde / Violet, 2 bucati, Ø13,5xH7,5 cm
Rasnita Piper Verde, Lemn, Ø6xH21,5
Ceasca " Alberte ", 4 bucati, Ø7xH7 cm
Cesti Bleu, Ø7,5xH9,5 cm, 6 bucati