ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Decoratiuni

Tocator, Lemn Acacia, l20xL58,5xH1,5 cm


Descriere:nTocatorul " Natural " se remarca prin aspectul estetic, atractiv si modern in acelasi timp. Este o decoratiune in stil danez ce se distinge prin linii simple si design minimalist.nCu ajutorul lui poti da un suflu nou locuintei tale!nCuloare: NaturalnMaterial: Lemn de AcacianDimensiuni:nLatime: 20 cmnLungime: 58,5 cmnInaltime: 1,5 cmnDetalii tehnice:nFabricat cu o atentie deosebita pentru un efect desavarsit.nRespecta toate standardele de calitate ale UE.
Tocator ” Natural

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.


Cuvinte cheie: , ,


Alte reduceri similare:


Issimo Home Set de 6 servetele de masa Issimo Brittany maro 40x40 cm
Decorino Lampa Interior Metal/ Plastic+Sticla Koty Design Colectia Plafoniere Decorino Luce 1821
Fototapet 3.68 x 2.54 m Beach 891P8
Tapet Blossom 217220
Gazon Ornamental Preston 200*100 cm
Cutie pentru paine Bleu, Metal, l22,8xL42,5xH16,5 cm
Vaza Nude, Ceramica/Pluta, Ø23xH22 cm
Felinar, Roz, ø15xh24,5cm
Pres " Bonjour/Au Revoir " Gri/Maro, l60xL70xH1,5 cm