ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Decoratiuni

Tocator, Lemn Acacia, l20xL58,5xH1,5 cm


Descriere:nTocatorul " Natural " se remarca prin aspectul estetic, atractiv si modern in acelasi timp. Este o decoratiune in stil danez ce se distinge prin linii simple si design minimalist.nCu ajutorul lui poti da un suflu nou locuintei tale!nCuloare: NaturalnMaterial: Lemn de AcacianDimensiuni:nLatime: 20 cmnLungime: 58,5 cmnInaltime: 1,5 cmnDetalii tehnice:nFabricat cu o atentie deosebita pentru un efect desavarsit.nRespecta toate standardele de calitate ale UE.
Tocator ” Natural

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.


Cuvinte cheie: , ,


Alte reduceri similare:


Decorino Lampa Interior Metal/ Plastic+Sticla Koty Design Colectia Plafoniere Decorino Luce 1815
Decorino Lampa Interior Metal/ Plastic+Sticla Koty Design Colectia Plafoniere Decorino Luce 1821
Tapet Casa Nuova - 207341
Vaza Sky Bleu, Ceramica, Ø11xH20 cm
Tablou Transparent Mauve Flower - 70*70 cm
Tapet Charming Florals - 88405
Fototapet 3.68x2.54 Apple Blossom 8-020
Tapet Rasch Unsere Besten 547603
Folie autoadeziva 2801673