ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Decoratiuni

Tapet Elegance – 207124


<p style=text-align: justify;><strong>Tapetul Elegance</strong> este un tapet cu suport din fibre netesute. La montajul acestui tip de tapet adezivul se aplica direct pe spatele suprafatei unde urmeaza sa fie montat (de obicei perete). La montaj, imbinarea rolelor (fasiilor) nu necesita potrivirea modelului.<br /> Tapetul Elegance este un<strong> tapet superlavabil</strong>, deci se poate curata cu burete inmuiat in apa cu sapun.<br /> <strong>La inlaturare,</strong> tapetul Elegance <strong>se inlatura complet</strong> de pe perete fara a necesita umezire si fara sa lase resturi.</p>
Tapet Elegance – 207124

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.


Cuvinte cheie: , , ,


Alte reduceri similare:


Decorino Lampa Interior Metal/ Plastic+Sticla Koty Design Colectia Aplice Decorino Luce 1814
Decorino Lampa Interior Metal/ Plastic+Sticla Koty Design Colectia Plafoniere Decorino Luce 1819
Fata de masa vinyl Ania rotunda
Gazon Ornamental Pemba 400*100 cm
Cutie pentru paine Bleu, Metal, l22,8xL42,5xH16,5 cm
Tapet Venice 005-007-0
Fototapet 1.04x0.705 m Hello Kitty 4-901-VE-M
Tapet Rasch Aqua Relief 226737
Proiector Led 30W LF 3302