ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Decoratiuni

Set 2 Cosuri Negru/Nature, Rafie, Ø41xH39/Ø36xH33 cm


Descriere:nSetul " Spencer " se remarca prin aspectul estetic, atractiv si modern in acelasi timp. Este o decoratiune in stil danez ce se distinge prin linii simple si design minimalist.nCu ajutorul ei poti da un suflu nou locuintei tale!nCuloare: Negru / NaturalnDimensiuni:nDiametru: 41 cm, 36 cmnInaltime: 39 cm, 33 cmnDetalii tehnice:nFabricata cu o atentie deosebita pentru un efect desavarsit.nRespecta toate standardele de calitate ale UE.
Set 2 Cosuri ” Spencer

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.


Cuvinte cheie: , ,


Alte reduceri similare:


Issimo Home Fata de masa din poliester Issimo Jessica ecru 160 x 160 cm
Decorino Lampa Baie Metal+Sticla Koty Design Colectia Aplice Decorino Luce 1302
Decorino Lampa Interior Metal/ Plastic+Sticla Koty Design Colectia Aplice Decorino Luce 1814
Decorino Lampa Interior Metal+Acril Koty Design Colectia Aplice Decorino Luce 2840
Tapet Elegance - 207124
Felinar, Ø19,8xH27 cm
Suport lumanare Nude, Portelan, Ø8xH15 cm
Vaza Nude, Ceramica/Pluta, Ø23xH22 cm
Rasnita Piper Verde, Lemn, Ø6xH21,5