ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Decoratiuni

Set 2 Cosuri Negru/Nature, Rafie, Ø41xH39/Ø36xH33 cm


Descriere:nSetul " Spencer " se remarca prin aspectul estetic, atractiv si modern in acelasi timp. Este o decoratiune in stil danez ce se distinge prin linii simple si design minimalist.nCu ajutorul ei poti da un suflu nou locuintei tale!nCuloare: Negru / NaturalnDimensiuni:nDiametru: 41 cm, 36 cmnInaltime: 39 cm, 33 cmnDetalii tehnice:nFabricata cu o atentie deosebita pentru un efect desavarsit.nRespecta toate standardele de calitate ale UE.
Set 2 Cosuri ” Spencer

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.


Cuvinte cheie: , ,


Alte reduceri similare:


Fata de masa vinyl Aura rotunda
Decorino Lampa Interior Metal/ Plastic+Sticla Koty Design Colectia Plafoniere Decorino Luce 1821
Tapiterie Polonarva C11
Felinar, Transparent, Ø25,6xH39 cm
Cos, Ø29xH16 cm
Tapet Novamur - 422030
Tapet Rasch Trianon 512878
Tapet Creativa 8725
Fata perna decorativa Orange