ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Decoratiuni

Felinar, Transparent, Ø25,6xH39 cm


Descriere:nFelinarul " Vermont " se remarca prin aspectul estetic, atractiv si modern in acelasi timp. Este o decoratiune in stil danez ce se distinge prin linii simple si design minimalist.nCu ajutorul lui poti da un suflu nou locuintei tale!nCuloare: TransparentnMaterial: LemnnDimensiuni:nDiametru: 25,6 cmnInaltime: 39 cmnDetalii tehnice:nFabricat cu o atentie deosebita pentru un efect desavarsit.nRespecta toate standardele de calitate ale UE.
Felinar ” Vermont

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.


Cuvinte cheie: , , ,


Alte reduceri similare:


Decorino Lampa Interior Metal/ Plastic+Sticla Koty Design Colectia Plafoniere Decorino Luce 1807
Decorino Lampa Exterior Metal+Sticla Koty Design Colectia Aplice Decorino Luce 8243
Decorino Parchet Bambus Triplu Statificat Koty Design Colectia Natura Bambus Bf-Sw1151-L01
Decoratiune, Verde, Metal, Ø13/23xH29 cm
Tablou " Baloon Hill ", Negru, Lemn, l50xH70 cm
Tablou Around 70*70 cm
Tapet Creativa 8725
Tapiterii stofa Su Lemans negru
Tapet Capelle - 41501