ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Decoratiuni

Fata de masa vinyl Ania rotunda


<p style=text-align: justify;><span>Compozitia <strong>fetei de masa Ania </strong>o recomanda pentru terase sau bucatarii de vara. Pentru ca nu permite trecerea lichidului, mobilierul va fi protejat. </span><span>otivele florale asortandu-se bine in orice bucatarie aducand o nota de prospetime.</span></p>
Fata de masa vinyl Ania rotunda

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.


Cuvinte cheie: , , ,


Alte reduceri similare:


Issimo Home Fata de masa din bumbac si poliester Issimo Brittany maro 160 x 260 cm
Decorino Lampa Interior Sare/Lemn Koty Design Colectia Decorative Decorino Luce 4094
Decorino Dale Mocheta Autoadezive 50x50 CM Moderna Koty Design Colectia Super Pret DMR
Tablou Savage Ocean 80*60 cm
Folie autoadeziva 2808554
Tapet Jacobean - 41301
Ceasca " Carina " Gri/Nude, 2 bucati, Ø8,5xH10 cm
Tapet Creativa 8725
Gazon Ornamental Pemba 400*500 cm