ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Decoratiuni

Fata de masa imitatie in


Fata de masa uni forma patrata, dreptunghiulara, rotunda sau ovala, fata de masa decorativa uni asortata, set de 4 prosoape uni 45x45 cm si set se 2 seturi pentru masa uni, imitatie in. Tesatura fantezie. Finisaj : margini late cu colturi caboson pentru fetele de masa patrate si dreptunghiulare, margini solzi pentru fetele de masa rotunde si ovale. Numeroase culori la alegere. 100% poliester, efect in. Se spala la 40 C, usor de intretinut.
Fata de masa imitatie in

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.
Alte reduceri similare:


Decorino Lampa Camera Copii Metal+Sticla Koty Design Colectia Decorative Decorino Luce 4106
Decorino Lampa Baie Metal+Sticla Koty Design Colectia Aplice Decorino Luce 5826
Folie autoadeziva 2805005
Vas pentru sare Verde/Alb, Ceramica, Ø11xH15 cm
Vaza Nude, Ceramica/Pluta, Ø12xH15 cm
Pachet Servetele " Welcome/Bienvenue " Alb/Negru/Roz, l33xL33 cm, 20buc/pachet
Tapet Casa Nuova - 207331
Decosticker 3D Disney 30x30cm Cars 3D-102C
Tapet Rasch Unsere Besten 296907