ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Decoratiuni

Fata de masa imitatie in


Fata de masa uni forma patrata, dreptunghiulara, rotunda sau ovala, fata de masa decorativa uni asortata, set de 4 prosoape uni 45x45 cm si set se 2 seturi pentru masa uni, imitatie in. Tesatura fantezie. Finisaj : margini late cu colturi caboson pentru fetele de masa patrate si dreptunghiulare, margini solzi pentru fetele de masa rotunde si ovale. Numeroase culori la alegere. 100% poliester, efect in. Se spala la 40 C, usor de intretinut.
Fata de masa imitatie in

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.
Alte reduceri similare:


Issimo Home Fata de masa din bumbac si poliester Issimo Rosella alb 160 x 220 cm
Decorino Lampa Interior Metal/ Plastic+Sticla Koty Design Colectia Aplice Decorino Luce 1806
Decorino Lampa Camera Copii Plastic+Plastic Koty Design Colectia Plafoniere Decorino Luce 4717
Decorino Lampa Interior Metal/ Acril Koty Design Colectia Plafoniere Decorino Luce 8625
Decorino Parchet Bambus Triplu Statificat Koty Design Colectia Natura Bambus Bf-Sw1151-L01
Set 2 boluri " Karine " Gri/Verde, Ø10xH6 cm
Dispersor Sapun "Fresh Dawn ", 1000 ml
Tapet Rasch Personal Affairs 432121
Gazon Ornamental Pemba 400*500 cm