ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Decoratiuni

Cutie pentru paine Bleu, Metal, l22,8xL42,5xH16,5 cm


Descriere:nCutia "Sky Blue " se remarca prin aspectul estetic, atractiv si modern in acelasi timp. Este o decoratiune in stil danez ce se distinge prin linii simple si design minimalist.nCu ajutorul ei poti da un suflu nou locuintei tale!nCuloare: BleunMaterial: MetalnDimensiuni:nLatime: 22,8 cmnLungime: 42,5 cmnInaltime: 16,5 cmnDetalii tehnice:nFabricata cu o atentie deosebita pentru un efect desavarsit.nRespecta toate standardele de calitate ale UE.
Cutie Paine “Sky Blue

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.


Cuvinte cheie: , ,


Alte reduceri similare:


Decorino Parchet Bambus Triplu Statificat Koty Design Colectia Natura Bambus Bf-Sw1210-L01
Decorino PVC Unicolor Albastru P-C-B-1
Fata de masa vinyl Ania rotunda
Tapet Palmi - 812891
Ceas, Argintiu, Metal, Ø25 cm
Ceasca Nude, 4 bucati, Ø7,5xH9,5 cm
Tapet Novamur - 422030
Gazon Ornamental Preston 200*300 cm
Set bucatarie 2 manusi portocaliu