ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Decoratiuni

Cos Alb/Nature, Rafie, l21xL27xH25 cm


Descriere:nCosul " White Edge " se remarca prin aspectul estetic, atractiv si modern in acelasi timp. Este o decoratiune in stil danez ce se distinge prin linii simple si design minimalist.nCu ajutorul lui poti da un suflu nou locuintei tale!nCuloare: Natural / AlbnMaterial: RafienDimensiuni:nLatime: 21 cmnLungime: 27 cmnInaltime: 25 cmnDetalii tehnice:nFabricat cu o atentie deosebita pentru un efect desavarsit.nRespecta toate standardele de calitate ale UE.
Cos ” White Edge

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.


Cuvinte cheie: , ,


Alte reduceri similare:


Decorino Lampa Interior Sare/Lemn Koty Design Colectia Decorative Decorino Luce 4097
Decorino PVC Unicolor Albastru P-C-B-1
Tapet Charming Florals - 88104
Set 3 Recipiente pentru depozitare, Verde, Ceramica, Ø9/Ø11/Ø13 cm
Vaza Verde, Ceramica/Pluta, Ø15xH22 cm
Fototapet 2.08x1.46 m Disney Cars 317-VE-XL
Tapet Rasch Unsere Besten 861006
Folie autoadeziva 2802448
Set bucatarie 2 manusi portocaliu