ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Decoratiuni

Cos Gunoi ” I´ll take … ” Bleu, Metal, l22,5xL22,5xH37,8 cm


Descriere:nCosul " Take your trash " se remarca prin aspectul estetic, atractiv si modern in acelasi timp. Este o decoratiune in stil danez ce se distinge prin linii simple si design minimalist.nCu ajutorul lui poti da un suflu nou locuintei tale!nCuloare: BleunMaterial: MetalnDimensiuni:nLatime: 22,5 cmnLungime: 22,5 cmnInaltime: 37,8 cmnDetalii tehnice:nFabricat cu o atentie deosebita pentru un efect desavarsit.nRespecta toate standardele de calitate ale UE.
Cos Gunoi ” Take your trash

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.


Cuvinte cheie: , , ,


Alte reduceri similare:


Tablou Glamour Marilyn 70*70 cm
Tapet Jacobean - 41301
Tava, Cupru, l40xL40xH3 cm
Cos Alb/Nature, Rafie, l21xL27xH25 cm
Ceainic " Karine " Gri, Ø24xH16 cm
Ceasca Nude, 4 bucati, Ø7,5xH9,5 cm
Folie autoadeziva 2805007
Tapet Grand Classic - 36603
Issimo Home Fata de masa din bumbac si poliester Issimo Shabby gold 160 x 220 cm