ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Decoratiuni

Cos Gunoi ” I´ll take … ” Bleu, Metal, l22,5xL22,5xH37,8 cm


Descriere:nCosul " Take your trash " se remarca prin aspectul estetic, atractiv si modern in acelasi timp. Este o decoratiune in stil danez ce se distinge prin linii simple si design minimalist.nCu ajutorul lui poti da un suflu nou locuintei tale!nCuloare: BleunMaterial: MetalnDimensiuni:nLatime: 22,5 cmnLungime: 22,5 cmnInaltime: 37,8 cmnDetalii tehnice:nFabricat cu o atentie deosebita pentru un efect desavarsit.nRespecta toate standardele de calitate ale UE.
Cos Gunoi ” Take your trash

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.


Cuvinte cheie: , , ,


Alte reduceri similare:


Decorino Lampa Interior Metal/ Plastic+Sticla Koty Design Colectia Aplice Decorino Luce 1806
Decorino Lampa Interior Metal+Sticla Koty Design Colectia Aplice Decorino Luce 2601
Decorino Lampa Interior Sare/Lemn Koty Design Colectia Decorative Decorino Luce 4094
Decorino PVC Unicolor Albastru P-C-B-1
Tablou Olives 30*30 cm
Farfurii " Karine " Gri/Verde/Violet, l13xL21,5xH2,5 cm, 4 bucati
Set 4 Tacamuri Bleu, Otel, L19/L20/L21/L16cm
Pres " Hello You Lovely People " Maro, l40xL80xH1,5 cm
Tapet Rasch Unsere Besten 410532