ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Decoratiuni

Cos Gunoi ” I´ll take … ” Bleu, Metal, l22,5xL22,5xH37,8 cm


Descriere:nCosul " Take your trash " se remarca prin aspectul estetic, atractiv si modern in acelasi timp. Este o decoratiune in stil danez ce se distinge prin linii simple si design minimalist.nCu ajutorul lui poti da un suflu nou locuintei tale!nCuloare: BleunMaterial: MetalnDimensiuni:nLatime: 22,5 cmnLungime: 22,5 cmnInaltime: 37,8 cmnDetalii tehnice:nFabricat cu o atentie deosebita pentru un efect desavarsit.nRespecta toate standardele de calitate ale UE.
Cos Gunoi ” Take your trash

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.


Cuvinte cheie: , , ,


Alte reduceri similare:


Decorino Lampa Interior Metal+Sticla/ Sticla Cristal Koty Design Colectia Plafoniere Decorino Luce 2...
Folie autoadeziva 2805005
Gazon Ornamental Preston 200*100 cm
Tocator " Olivia " Bleu, Lemn/Portelan, l17,5xL44xH1,5 cm
Fototapet 2.08x1.46 m Disney Rapunzel 4-017-VE-XL
Tapet Creativa 8725
Set masa decorativ Crem RI-2185 C
Set masa decorativ Verde RI-2185 C
Fata perna decorativa Orange