ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Decoratiuni

Ceas alb Awa Cara


E timpul sa fim indrazneti. Cu un design foarte modern, realizat de compania AWATSUJI pentru Lemnos, Ceasul Awa Cara ia putin din forma unui ceas clasic, ducand-o intr-o sfera foarte avangardista. nFontul traditional devine greu de inlocuit, insa liniile moderne se vor potrivi perfect oricarui stil de amenajare interioara. Debutand pentru prima data in Europa in MONOQI, Cara este dovada faptului ca timpul este cu adevarat pretios!nCuloare: Alb. Dimensiuni: D: Ø 32 cm Baterie, ghid de motaj si suruburi incluse. 1 an garantie. Necesita 1 baterie AA.nDurata de viata a bateriei: aprox. 1 an.nMarca Lemnos / Vision Porter GmbH Greutate: 860 gr Material ABS Resin, Sticla Tara de origine: JaponianTermen de livrare: 3-4 saptamani
Ceas alb Awa Cara

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.


Cuvinte cheie: , ,


Alte reduceri similare:


Decorino Lampa Interior Metal/ Plastic+Sticla Koty Design Colectia Aplice Decorino Luce 1817
Decorino Lampa Interior Sare/Lemn Koty Design Colectia Decorative Decorino Luce 4094
Decorino Parchet Bambus Triplu Statificat Koty Design Colectia Natura Bambus Bf-Sw1151-L01
Tablou " Always " Negru, l15xH35 cm
Set 2 cutii pentrru depozitare Nature/Gri, l25xL25xH20/l30xL30xH25 cm
Cos, Ø29xH16 cm
Tocator, Lemn Acacia, l20xL58,5xH1,5 cm
Folie autoadeziva 2800907
Folie autoadeziva 2803155