ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Decoratiuni

Ceas alb Awa Cara


E timpul sa fim indrazneti. Cu un design foarte modern, realizat de compania AWATSUJI pentru Lemnos, Ceasul Awa Cara ia putin din forma unui ceas clasic, ducand-o intr-o sfera foarte avangardista. nFontul traditional devine greu de inlocuit, insa liniile moderne se vor potrivi perfect oricarui stil de amenajare interioara. Debutand pentru prima data in Europa in MONOQI, Cara este dovada faptului ca timpul este cu adevarat pretios!nCuloare: Alb. Dimensiuni: D: Ø 32 cm Baterie, ghid de motaj si suruburi incluse. 1 an garantie. Necesita 1 baterie AA.nDurata de viata a bateriei: aprox. 1 an.nMarca Lemnos / Vision Porter GmbH Greutate: 860 gr Material ABS Resin, Sticla Tara de origine: JaponianTermen de livrare: 3-4 saptamani
Ceas alb Awa Cara

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.


Cuvinte cheie: , ,


Alte reduceri similare:


Issimo Home Fata de masa din bumbac si poliester Issimo Rosella alb 160 x 220 cm
Decorino Lampa Interior Metal/ Plastic+Sticla Koty Design Colectia Aplice Decorino Luce 1806
Decorino Lampa Interior Metal+Sticla Koty Design Colectia Aplice Decorino Luce 2601
Decorino Lampa Baie Metal+Sticla Koty Design Colectia Aplice Decorino Luce 5821
Tablou Vase with 12 Sunflowers by V.V.G 30*50 cm
Folie autoadeziva 2808554
Vaza Perfect Nude, Ø24,5xH24 cm
Fototapet 2.08x1.46 m Disney Winnie the Pooh 201-VE-XL
Tapiterii stofa Owasia maro cu mov 1026