ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Covoare

Covor Spirit Multicolor, Tesut manual, 3078-40


Arte Espina este un lider in design-ul contemporan si opereaza in intreaga lume, fiind fondat in 2000 de catre Theo si Margo van Dooren.nEste un brand foarte apreciat in lumea decoratiunilor interioare reusind sa transforme productia covoarelor intr-o adevarata arta. Eleganta, confortul si luxul sunt doar cateva cuvinte care pot caracteriza aceasta gama de covoare. Arte Espina a devenit sinonim cu stilul de viata modern, redefinind modul in care traim si decoram casele noastre.nCovorul are ca rol definirea designului din livingul sau dormitorul tau. Un covor sau o carpeta potrivita poate sa aduca acel plus de vigoare de care are nevoie o casa pentru a fi perfect confortabila.nCovorul Spirit se remarca prin cromatica si va armoniza dormitorul copilului dumneavoastra.nDesign: Modern Material fir: 100% fibra acrilica Espirelle.nOEKO-TEX Standard 100
Covor Spirit 3078-40

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.
Alte reduceri similare:


Decorino Mocheta Modern Poliamida Decorino Colectia Step 2980
Covor Sam Bleu, Tesut manual, 4164-66
Covor Joy Violet, Tesut manual, 4049-48
Decorino Covor Cu Fir Lung Polipropilena Decorino Colectia Grande Vita 18955683
Decorino Traversa Modern Polipropilena Koty Design Colectia Super Pret TM
Pres Vino Fructe
Covor Opus 780 Cafeniu - 80*120 cm
Covor Opus 780 Cafeniu - 200*300 cm
BRINK&CAMPMAN Covor Fir Lung Lana Brink&Campman Colectia Spring C-052608