ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Covoare

Covor Sam Multicolor, Tesut manual, 4162-41


Arte Espina este un lider in design-ul contemporan si opereaza in intreaga lume, fiind fondat in 2000 de catre Theo si Margo van Dooren.nEste un brand foarte apreciat in lumea decoratiunilor interioare reusind sa transforme productia covoarelor intr-o adevarata arta. Eleganta, confortul si luxul sunt doar cateva cuvinte care pot caracteriza aceasta gama de covoare. Arte Espina a devenit sinonim cu stilul de viata modern, redefinind modul in care traim si decoram casele noastre.nCovorul are ca rol definirea designului din livingul sau dormitorul tau. Un covor sau o carpeta potrivita poate sa aduca acel plus de vigoare de care are nevoie o casa pentru a fi perfect confortabila.nCovorul Sam se remarca prin cromatica si eleganta sa subtila. Se potriveste perfect oricarui spatiu si stil si cu siguranta va a crea o atmosfera speciala si va armoniza living-ul sau dormitorul dumneavoastra.nDesign: Modern Dimensiune: la alegere. Material fir: 100% fibra acrilica.
Covor Sam 4162-41

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.
Alte reduceri similare:


Decorino Covoras Intrare 100% Polipropilena Decorino Colectia Bafia S-040502
Decorino Covoras Intrare 100% Polipropilena Koty Design Colectia Dust Controlers 550 008
Decorino Covoras Intrare 100% Polietilena Decorino Colectia Kolda S-042403
Issimo Home Covor de baie Issimo din bambus si bumbac Rocky verde 60x100 cm
Covor Opus 780 Cafeniu - 80*200 cm
Covor Moire Gri, Tesut mecanic
Arte Espina Covor Unidesign Poliester/Acril Arte Espina Colectia Beat C-070208
THEKO Covor Unidesign Poliester Theko Colectia Laro 130-150834-2
THEKO Covor Copii Acril Theko Colectia Maui 3223-130038-2