ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Covoare

Covor Sam Multicolor, Tesut manual, 4154-75


Arte Espina este un lider in design-ul contemporan si opereaza in intreaga lume, fiind fondat in 2000 de catre Theo si Margo van Dooren.nEste un brand foarte apreciat in lumea decoratiunilor interioare reusind sa transforme productia covoarelor intr-o adevarata arta. Eleganta, confortul si luxul sunt doar cateva cuvinte care pot caracteriza aceasta gama de covoare. Arte Espina a devenit sinonim cu stilul de viata modern, redefinind modul in care traim si decoram casele noastre.nCovorul are ca rol definirea designului din livingul sau dormitorul tau. Un covor sau o carpeta potrivita poate sa aduca acel plus de vigoare de care are nevoie o casa pentru a fi perfect confortabila.nCovorul Sam se remarca prin cromatica si va armoniza dormitorul copilului dumneavoastra.nDesign: Modern Material fir: 100% fibra acrilica.nOEKO-TEX Standard 100
Covor Sam 4154-75

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.
Alte reduceri similare:


Decorino Covoras Intrare 100% Cauciuc Decorino Colectia Cove S-043401
Decorino Mocheta Unidesign Poliamida Koty Design Colectia Premium Mc-12-870
Covor JoyRoz, Tesut manual, 4052-44
Decorino Covor Cu Fir Lung Polipropilena Decorino Colectia Grande Vita 18955683
Issimo Home Covor de baie Issimo din bambus si bumbac Harrison gri 70x120 cm
Arte Espina Covor Modern Poliester Arte Espina Colectia Dance 8103-41P
Covor Marble Violet/Verde, Tesut mecanic
THEKO Covor Copii Acril Theko Colectia Maui 3035-130034-2
Decorino Covor Fir Lung Polipropilena Decorino Colectia Alger C-030101