ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Covoare

Covor Joy-MX Bej, Tesut manual, 4211-10


Arte Espina este un lider in design-ul contemporan si opereaza in intreaga lume, fiind fondat in 2000 de catre Theo si Margo van Dooren.nEste un brand foarte apreciat in lumea decoratiunilor interioare reusind sa transforme productia covoarelor intr-o adevarata arta. Eleganta, confortul si luxul sunt doar cateva cuvinte care pot caracteriza aceasta gama de covoare. Arte Espina a devenit sinonim cu stilul de viata modern, redefinind modul in care traim si decoram casele noastre.nCovorul are ca rol definirea designului din livingul sau dormitorul tau. Un covor sau o carpeta potrivita poate sa aduca acel plus de vigoare de care are nevoie o casa pentru a fi perfect confortabila.nCovorul Joy-MX va crea o atmosfera speciala in dormitorul copilului dumneavoastra, fiind potrivit atat pentru fetite cat si pentru baietei.nDesign: Modern Material fir: 83% vascoza/ polyester, 17% fibra acrilica Espirelle.nOEKO-TEX Standard 100nnnnn
Covor Joy-MX 4211-10

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.
Alte reduceri similare:


Finera Covor de baie tip prosop din bumbac Finera Zerin bej 50x80 cm
Decorino Covor Cu Fir Lung Poliester Decorino Colectia Decolore 7269587
Decorino Covoras Intrare 100% Polipropilena Decorino Colectia Bafia S-040502
Covor Spirit-Frisee Bej, Tesut manual, 3114-17
Covor Joy, Multicolor, Tesut manual, 4200-10
Mendola Mendola Shaggy - Covor de baie din bumbac mov 50x80 cm
Covor Opus 910 Gri - 67*90 cm
Covor Opus 460 Verde - 133*190 cm
THEKO Covor Modern Lana Theko Colectia Marble 2-150809-3