ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Covoare

Covor Joy Rosu/Portocaliu, Tesut manual, 4149-71


Arte Espina este un lider in design-ul contemporan si opereaza in intreaga lume, fiind fondat in 2000 de catre Theo si Margo van Dooren.nEste un brand foarte apreciat in lumea decoratiunilor interioare reusind sa transforme productia covoarelor intr-o adevarata arta. Eleganta, confortul si luxul sunt doar cateva cuvinte care pot caracteriza aceasta gama de covoare. Arte Espina a devenit sinonim cu stilul de viata modern, redefinind modul in care traim si decoram casele noastre.nCovorul are ca rol definirea designului din livingul sau dormitorul tau. Un covor sau o carpeta potrivita poate sa aduca acel plus de vigoare de care are nevoie o casa pentru a fi perfect confortabila.nCovorul Joy va crea o atmosfera speciala in dormitorul copilului dumneavoastra, fiind potrivit atat pentru fetite cat si pentru baietei.nDesign: Modern Material fir: 100% fibra acrilica Espirelle.nOEKO-TEX Standard 100nnnnn
Covor Joy 4149-71

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.
Alte reduceri similare:


Pres intrare Patio Mat antra
Decorino Mocheta Modern Poliamida Decorino Colectia Step 2420
Decorino Mocheta Unidesign Poliamida Koty Design Colectia Premium Mc-15-303
Covor Spirit Maro, Tesut manual, 3132-38
Covor Diamond Bleu, Tesut manual, 8039-64
Decorino Mocheta Modern Polipropilena Decorino Colectia Stela 2540
Arte Espina Covor Modern Acril/Poliamida Arte Espina Colectia Joy C-071008
Covor Mood Multicolor, Tesut mecanic, 4301-42 ( S)
Issimo Home Issimo Rocky mov - Covor de baie rotund din bambus si bumbac 120 cm