ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Covoare

Covor Joy Multicolor, Tesut manual, 4142-53


Arte Espina este un lider in design-ul contemporan si opereaza in intreaga lume, fiind fondat in 2000 de catre Theo si Margo van Dooren.nEste un brand foarte apreciat in lumea decoratiunilor interioare reusind sa transforme productia covoarelor intr-o adevarata arta. Eleganta, confortul si luxul sunt doar cateva cuvinte care pot caracteriza aceasta gama de covoare. Arte Espina a devenit sinonim cu stilul de viata modern, redefinind modul in care traim si decoram casele noastre.nCovorul are ca rol definirea designului din livingul sau dormitorul tau. Un covor sau o carpeta potrivita poate sa aduca acel plus de vigoare de care are nevoie o casa pentru a fi perfect confortabila.nCovorul Joy se remarca prin cromatica si va armoniza dormitorul copilului dumneavoastra.nDesign: Modern Material fir: 100% fibra acrilica Espirelle.nOEKO-TEX Standard 100
Covor Joy 4142-53

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.
Alte reduceri similare:


Blancheporte Covor de baie Volute
Covor Sam Bej, Tesut manual, 4153-15
Covor Joy Multicolor, Tesut manual, 4171-75
Decorino Covor Clasic Vascoza Decorino Colectia Adore 929R
Decorino Mocheta Trafic Birou Unidesign Polipropilena Koty Design Colectia Super Pret MBAATR
Issimo Home Covor de baie Issimo din bambus si bumbac Rocky verde 60x100 cm
The Rug Republic Covor Damask, 160 x 230 cm
Arte Espina Covor Modern Acril/Poliamida Arte Espina Colectia Joy 4204-70
Arte Espina Covor Unidesign Poliester/Acril Arte Espina Colectia Swing C-071802