ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Covoare

Covor Joy Multicolor, Tesut manual, 4134-11


Arte Espina este lider in design-ul contemporan si opereaza in intreaga lume, fiind fondat in 2000 de catre Theo si Margo van Dooren.nEste un brand foarte apreciat in lumea decoratiunilor interioare reusind sa transforme productia covoarelor intr-o adevarata arta. Eleganta, confortul si luxul sunt doar cateva cuvinte care pot caracteriza aceasta gama de covoare.nArte Espina a devenit sinonim cu stilul de viata modern, redefinind modul in care traim si decoram casele noastre.nCovorul Joy se remarca prin culorile vii, foarte frumoase, prin design-ul perfect, oferind copilului tau un spatiu de joaca confortabil si calduros. Combinatile de roz, galben si bleu vor umple de buna dispozitie caminul dumneavoastra.nDesign: Modern Dimensiune: la alegere Material fir: 100% fibra acrilica, tesatura manuala.
Covor Joy 4134-11

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.
Alte reduceri similare:


Decorino Covor Cu Fir Lung Poliester Decorino Colectia Colorama 7264597
Decorino Covoras Intrare 100% Polipropilena Koty Design Colectia Dust Controlers 549 014
Covor Funky Multicolor, Tesut mecanic, 8110-75
Covor Diamond Rosu/Portocaliu, Tesut manual, 8039-31
Decorino Covoras Baie 100% Polipropilena Koty Design Colectia Sanosfer Cb12
Covor Noddy Ballon 95*133 cm
Mobexpert Outlet Covor Alamo, 160 x 90 cm
Arte Espina Covor Unidesign Poliester/Acril Arte Espina Colectia Beat B-62P
Decorino Covor Fir Lung Poliester Decorino Colectia Loures C-011208