ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Covoare

Covor Diamond Bleu, Tesut manual, 8039-64


Arte Espina este un lider in design-ul contemporan si opereaza in intreaga lume, fiind fondat in 2000 de catre Theo si Margo van Dooren.nEste un brand foarte apreciat in lumea decoratiunilor interioare reusind sa transforme productia covoarelor intr-o adevarata arta. Eleganta, confortul si luxul sunt doar cateva cuvinte care pot caracteriza aceasta gama de covoare. Arte Espina a devenit sinonim cu stilul de viata modern, redefinind modul in care traim si decoram casele noastre.nCovorul are ca rol definirea designului din livingul sau dormitorul tau. Un covor sau o carpeta potrivita poate sa aduca acel plus de vigoare de care are nevoie o casa pentru a fi perfect confortabila.nCovorul Diamond se remarca prin cromatica si eleganta sa subtila. Se potriveste perfect oricarui spatiu si stil si cu siguranta va a crea o atmosfera speciala si va armoniza living-ul sau dormitorul dumneavoastra.nDesign: Modern Dimensiune: la alegere. Material fir: 65% lana NZ, 35% vascoza.
Covor Diamond 8039-64

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.
Alte reduceri similare:


Decorino Covor Cu Fir Lung Poliester Decorino Colectia Colorama 7264604
Covor Dance Maro, Tesut mecanic, 8104-41
Decorino Mocheta Modern Poliamida Decorino Colectia Geometry 2325
Decorino Covor Modern Polipropilena Decorino Colectia Grande Vita 6882346744
Decorino Covoras Intrare Profesional Personalizabil Diverse Culori Poliamida Koty Design Colectia Pr...
Covor Sam Verde, Tesut manual, 4135-61
THEKO Covor Unidesign Poliester Theko Colectia Laro 130-150834-2
Luxor Living Covor Cu Fir Lung Poliester Luxor Living Colectia Rug Abbotsford Rao
Esprit Covor Cu Fir Lung Poliester Esprit Colectia Cool Glamour C-091905