ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Covoare

Covor Diamond Rosu/Portocaliu, Tesut manual, 8036-71


Arte Espina este un lider in design-ul contemporan si opereaza in intreaga lume, fiind fondat in 2000 de catre Theo si Margo van Dooren.nEste un brand foarte apreciat in lumea decoratiunilor interioare reusind sa transforme productia covoarelor intr-o adevarata arta. Eleganta, confortul si luxul sunt doar cateva cuvinte care pot caracteriza aceasta gama de covoare. Arte Espina a devenit sinonim cu stilul de viata modern, redefinind modul in care traim si decoram casele noastre.nCovorul are ca rol definirea designului din livingul sau dormitorul tau. Un covor sau o carpeta potrivita poate sa aduca acel plus de vigoare de care are nevoie o casa pentru a fi perfect confortabila.nCovorul Diamond se remarca prin cromatica si eleganta sa subtila. Se potriveste perfect oricarui spatiu si stil si cu siguranta va a crea o atmosfera speciala si va armoniza living-ul sau dormitorul dumneavoastra.nDesign: Modern Dimensiune: la alegere. Material fir: 50% lana NZ, 50% vascoza.
Covor Diamond 8036-71

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.
Alte reduceri similare:


Decorino Covoras Intrare 100% Cauciuc Decorino Colectia Cove S-043402
Decorino Covoras Intrare 100% Cocos Decorino Colectia Edina S-044101
Decorino Covor Cu Fir Lung Poliester Decorino Colectia Decolore 7269577
Covor Joy Multicolor, Tesut manual, 4138-75
Decorino Covor Modern Polipropilena Decorino Colectia Grande Vita 6522367738
Decorino Covoras Baie 100% Polipropilena Koty Design Colectia Sanosfer Cb12
Covor Opus 780 Cafeniu - 80*200 cm
Arte Espina Covor Copii Acril Arte Espina Colectia Spirit 3094-44
Decorino Covor Fir Lung Poliester Decorino Colectia Loures C-011208