ReduceriTari.net vă oferă reduceri online, de la reduceri haine, încălţăminte, cosmetice, articole pentru copii până la electrocasnice, electronice, calculatoare, laptopuri şi tablete.Vă oferim o gamă largă de produse, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Produsele afişate pe site-ul www.ReduceriTari.net pot fi cumpărate doar din magazinele unde acestea sunt comercializate. Este posibil ca uneori produsele să nu mai fie în perioada de reduceri, dar puteţi căuta oricând alte reduceri aici sau pe paginile produselor.

Reduceri online din categoria Covoare

Covor Dance Maro, Tesut mecanic, 8104-41


Arte Espina este un lider in design-ul contemporan si opereaza in intreaga lume, fiind fondat in 2000 de catre Theo si Margo van Dooren.nEste un brand foarte apreciat in lumea decoratiunilor interioare reusind sa transforme productia covoarelor intr-o adevarata arta. Eleganta, confortul si luxul sunt doar cateva cuvinte care pot caracteriza aceasta gama de covoare. Arte Espina a devenit sinonim cu stilul de viata modern, redefinind modul in care traim si decoram casele noastre.nCovorul are ca rol definirea designului din livingul sau dormitorul tau. Un covor sau o carpeta potrivita poate sa aduca acel plus de vigoare de care are nevoie o casa pentru a fi perfect confortabila.nCovorul Dance se remarca prin cromatica si eleganta sa subtila. Se potriveste perfect oricarui spatiu si stil si cu siguranta va a crea o atmosfera speciala si va armoniza living-ul sau dormitorul dumneavoastra.nDesign: Modern Dimensiune: la alegere. Material fir: 100% polyester ( 30 mm).
Covor Dance 8104-41

ATENŢIE!!!

COMANDA se face pe pagina produsului!!!Dacă nu aţi găsit aici produsul dorit, intraţi pe pagina produsului şi veţi găsi cu siguranţă alte produse similare care să fie pe placul dumneavoastră.
Alte reduceri similare:


Decorino Covor Cu Fir Lung Poliester Decorino Colectia Colorama 7264577
Decorino Mocheta Unidesign Poliamida Koty Design Colectia Premium Mc-15-160
Decorino Mocheta Modern Polipropilena Decorino Colectia Stela 2540
Decorino Covor Modern Polipropilena Decorino Colectia Grande Vita 6882347710
Decorino Mocheta Copii Poliamida Koty Design Colectia Kids Kd-1
Mobexpert Outlet Covor Alamo, 160 x 90 cm
Covor Opus 460 Verde - 200*300 cm
Tom Tailor Covor Modern Poliester Tom Tailor Colectia Life 200093-2
Luxor Living Covor Cu Fir Lung Poliester Luxor Living Colectia Rug Abbotsford Rab